Този сайт използва "бисквитки".
Политика за бисквитките Разбрах

Инструкции за участие в благотворителната кампания #БлагодаряЗа

1. Намери ни във Facebook. 

2. Харесай страницата ни Farmhopping Bulgaria.

3. Върни се в news feed-a си и от полето за нова публикация, избери Photo/Снимка.

4. Избери иконката с фотоапарата - по този начин ще отвориш камерата на телефона си през Facebook приложението (в случай че не си, от настройките трябва да дадеш достъп на Facebook до камерата и микрофона на телефона ти).

5. Натисни върху магическата пръчка в долния ляв ъгъл, за да ти се покажат всички налични за използване визуални ефекти във Facebook камерата.

6. После натисни върху рамката в долния десен ъгъл и скролвай наляво, докато намериш #БлагодаряЗа рамката на farmhopping и я избери. 

Ако не намираш рамката на кампанията в камерата, запиши видеото си без рамка и вместо това сложи рамката на своята профилна снимка със срок до 26.12.2017 г.

7. За да запишеш видео, задръж кръглия бутон, докато не се появи над него по-малко червено кръгче, което постепенно започва да се запълва. Имай предвид, че максималната продължителност на видеото е 30 секунди. 

8. Запиши своето видео и го запази с бутона "Save", ако използваш Android, след което го избери от галерията на телефона си, когато пишеш поста. Ако използваш iOS, просто натисни бутона със стрелката вдясно.

9.   Сподели видеото на стената си, като тагнеш трима свои приятели и не забравяй да настроиш видимостта на поста на Public/Публично. 

10. Регистрирай видеото си тук, за да стане част от кампанията за дарение на средства на Дома за сираци „Свети Николай“ с. Нови хан. Предай нататък! Все пак каузата е добра :)