Този сайт използва "бисквитки".
Политика за бисквитките Разбрах

Доставки

Поръчай по най-удобния за теб начин! 

Използвай менюто горе в ляво, за да избереш зоната и датата за доставка

  • Зона за доставка - от падащото меню избери между София и Други градове. Така ще видиш всички продукти, налични за доставка в съответната зона. За София и Пловдив доставяме със собствен транспорт, а за останалата част от страната използваме услугите на куриерска фирма Speedy. 
  • Дата за доставка - от падащото меню избери предпочитан ден за доставка. Ако избереш "Всички възможни", ще видиш всички налични продукти на платформата; ако избереш конкретен ден, ще видиш само продуктите, налични за доставка в него.

Доставка в София за същия ден - опцията не е активна към момента!

До адрес, цена: 5 лв.

Вече можеш да поръчаш пресни и истински продукти, и да получиш поръчката си още в същия ден! Избери от падащото меню горе в ляво дата за доставка "Днес", за да видиш наличните продукти за доставка в същия ден. 

Часовите интервали, в които можеш да получиш поръчката си за същия ден, са:

  • 10:00 - 14:00 
  • 14:00 - 18:00

Доставка в София: понеделник - събота 

До адрес, цена: 5 лв.

Доставка в София: понеделник - събота 

До кооператив, цена: 3 лв.

Кооперативите са места (магазини, кафета, офиси или други пространства), от които сам можеш да вземеш своята поръчка. Те са два вида - отворени и затворени, а пълният списък можеш да видиш тук

Когато поръчаш до кооператив, в имейла за потвърждение ще видиш времевия прозорец, в който трябва да вземеш своята поръчка. Той зависи от работното време на съответния кооператив.

Имай предвид, че не всички кооперативи работят през уикенда, а някои приемат поръчки само в определен ден от седмицата. 


Доставка във всички други градове: вторник - петък

До адрес, цена: 5 лв.

​До офис на Speedy, цена: 3 лв.

За доставки в цяла България използваме услугите на куриерска фирма Speedy. Можеш да поръчаш до дома си или да вземеш доставката си от техен офис.