Този сайт използва "бисквитки".
Политика за бисквитките Разбрах

Как да поръчам?

Как да поръчаш от farmhopping?

Да поръчаш от малките производители е лесно, а вкусната храна идва директно до дома ти. 

Използвай двете падащи менюта от зелената лента горе в ляво, за да избереш зона за доставка и дата за доставка

Стъпка 1. Избери зона за доставка

Когато отвориш сайта, ще видиш всички продукти, налични за зона София. Ако искаш да поръчаш за друг град, от менюто горе в ляво избери зона Други градове. Така ще виждаш само продуктите, налични за доставка в избраната от теб зона. 

* Някои от продуктите - като месо, риба и др., не са налични за доставка в цялата страна. 

Избери зона за доставка

Стъпка 2. Избери ден за доставка

От падащия календар горе в ляво можеш да избереш удобна за теб дата, на която да получиш поръчката си. 

За София доставяме всеки ден от понеделник до събота в часовете между 9 и 21 ч.

За всички останали населени места от страната, използваме услугите на куриерска фирма Speedy. 

Цената на доставката е 5 лв. до адрес и 3 лв. до кооператив (за София) или офис на Speedy (за страната). Повече за доставките можеш да прочетеш тук

Избери дата за доставка

За зона София

От падащия календар горе в ляво можеш да избереш конкретна дата за доставка, както и дали предпочиташ сутрешна или следобедна доставка. 

При финализирането на поръчката си ще имаш опция да избереш и удобни двучасови слотове, в които да получиш поръчката си. 

За зона Други градове

При избрана зона за доставка Други градове, в календара имаш опция да избереш удобен за теб ден през седмицата. Доставките се правят между вторник и петък с куриерска фирма Speedy, а поръчката си можеш да получиш до избран от теб адрес или офис на куриерите. 

Наличност на продуктите

Когато не избереш дата за доставка от календара (опция "Всички възможни"), ще видиш всички налични продукти на платформата. Някои от тях обаче не са налични за определени ден, заради графиците, по които ги доставят фермите. 

В този случай, при завършване на поръчката си трябва да избереш дата за доставка. Когато някой от продуктите не е наличен за доставка в съотвения ден, датата е маркирана с жълта точка. Можеш да премахнеш от количката неналичните продукти, да ги замениш с подобен продукт на друг производител, или да избереш друг ден за доставка, маркиран със зелена точка. 

Наличност на продуктите

 

Ако имаш въпроси или нужда от съдействие по време на поръчката си, винаги можеш да се свържеш с нашия Отдел по обслужване на клиенти на имейл info@farmhopping.com или в работно време на телефон 0700 20 080. 

 

Поръчай сега!