Събития

Безплатен сладолед от farmhopping за Деня на детето!

Хей ти!

Какво ще правиш на първи юни?

Защото ние имаме предложение за теб!

На 1-ви юни онлайн фермерски пазар farmhopping ще зарадва най-малките софиянци, а и не чак толкова малките, с вкусен и безплатен сладолед*!

Децата са най-голямото ни съкровище и тяхното здраве трябва винаги да бъде на първо място. За жалост сладките неща, по които повечето малчугани (а понякога и родителите им) са луди, често приличат по-скоро на урок по химия, отколкото на нещо за ядене.

Здравословната храна е важна, но удоволствията – също. Затова от farmhopping решихме на 1-ви юни да покажем, че не е задължително сладките изкушения да вредят, стига да съдържат качествени съставки. Сладоледът, който сме избрали за Деня на детето е напълно естествен и е приготвен от прясно мляко и сметана, а сладостта му разчита на билката стевия вместо на захар.

Все пак Денят на детето няма да е същият без сладолед!

Ако и вие мислите така, намерете ни в понеделник, между 11 ч. и 16 ч. на една от трите сладоледени локации: Борисовата градина, градинката на Св. Седмочисленици и градина „Баня Лозенец“ (на кръстовището на бул. „Черни връх“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“), побъбрете си с нас и почерпете детето си с топка сладолед!

Ако сте нови във farmhopping.com, може би ще искате да разберете повече за нас!

Кои са farmhopping.com?

farmhopping e онлайн платформа, от която всеки може да си поръча чиста устойчиво произведена храна от малки български ферми. Най-хубавото? Само с няколко клика на мишката правите седмичното си пазаруване  и получавате поръчаното директно от фермата в дома си.

Опитай и ти, като направиш своята поръчка с промо код ICECREAMFH и ще получиш 15% отстъпка**!

*Важи до изчерпване на количествата.

**Важи само са нови клиенти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *