sgotvi-s-farmhopping
Други

Готварско съревнование “Сготви с farmhopping”

Това лято те предизвикваме да се развихриш в кухнята и да блеснеш с кулинарните си умения!

Участвай в готварското съревнование “Сготви с farmhopping” до 14 юли 2015 г. и можеш да спечелиш страхотни кулинарни награди.

Публикувай най-оригиналната си рецепта с най-апетитната снимка в темата за конкурса във форума BG-Mamma

Тъй като сладките и сочни сезонни плодове са в изобилие, темата на готварското съревнование е “Здравословни десерти”.


Насладата от един десерт не е истинска, ако през цялото време трепериш над килограмите. Затова ни предложи алтернативно решение, което да е хем вкусно, хем здравословно! С толкова много сезонни плодове няма да е никак трудно.


Жури и оценяване

Рецептите ще бъдат оценени от тричленно жури от професионални кулинари, които ще обръщат особено внимание на оригиналността и визията на десертите. Накрая ще бъдат избрани три победителки, които ще спечелят големите награди!

Членове на журито са:

Борис Тасев и Бояна Рачева от Кулинарно училище “Amuse Bouche”, които вече години наред са замесени в най-интересните кулинарни инициативи в София. Техните изискани небца имат афинитет към свежата и здравословна, домашно приготвена, чиста храна.


Катерина Рангелова, страстен любител на сладкарското изкуство и ценител на качествената храна. Катерина е автор на страхотния кулинарен блог Sugarmouse и от 2014 г. води сладкарски курсове в Кулинарно училище “Amuse Bouche”.


Награди

Първа награда: Място в някой от готварските курсове на Amuse Bouche по избор + ваучер за пазаруване от farmhopping на стойност 150 лв. (в рамките на един месец).

Втора награда: Ваучер за пазаруване от farmhopping на стойност 100 лв. (в рамките на един месец).
Трета награда: Ваучер за пазаруване от farmhopping на стойност 50 лв. (в рамките на един месец).
Всяка рецепта ще спечели ваучер за 10 лева отстъпка от поръчка през http://farmhopping.com, както и уникална платнена farmhopping торбичка за здравословни покупки.

Участвай ТУК!

***

Запознай се с общите условия на играта ТУК.

11 responses to “Готварско съревнование “Сготви с farmhopping”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *