sladoled-cover
Събития

Направи си сам домашен сладолед с farmhopping @ betahaus

 

*UPDATE 27.07.2015*: Поради големия интерес ще организираме събитието още веднъж на 06.08 (четвъртък) отново в betahaus от 19:00 ч. Можеш да се регистрираш тук

Заповядай във вторник, 28 юли, в betacafe (betahaus | sofia, ул. “Крум Попов” 56-58) на една разхлаждаща лятна вечер с екипа ни, посветена на сладоледа и приготвянето му в домашни условия.

Поканили сме Медената къща и тяхната машина за сладолед и Катя от кулинарния блог Sugarmouse, така че ледените изкушения са поверени в добри ръце. Кевин от Cottage Farm Alino пък ще ни представи техните превъзходни плодови сосове за сладолед.

Сладоледът е универсално обичано лакомство от малки и големи навсякъде по света, но и в неговото приготвяне нещата могат да се объркат и да се появят съставки, на които не им е там мястото – изкуствени подсладители, аромати и оцветители, сухо мляко и други вредители.

Затова, както с всичко друго, най-сигурно е да си го приготвиш ти. И не се плаши, не е чак толкова трудно – резултатът може да стане изключително вкусен с минимални усилия

На 28.07 разберем как точно, а накрая ще опитваме.

Започваме в 19:00 ч., не закъснявай!

One response to “Направи си сам домашен сладолед с farmhopping @ betahaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *