Други

Чисти продукти в нови опаковки

Сигурно вече си забелязал, а може и да не си, но хартиените farmhopping торбички са заменени от нови кашончета, с които доставката става още по-сигурна.

Освен че продуктите ти са по-защитени по този начин, кашончетата позволяват да контролираме и температурния режим на продуктите, за които това е необходимо (като млечни, яйца, месо и риба). Това става чрез специален охлаждащ акумулатор, който се замразява и с помощта на опаковачно аерофолио се прикрепя към продуктите. По този начин продуктите не замръзват, но температурата им се запазва ниска.

Когато доставката е до адрес, акумулаторът се маха непосредствено преди кашонът да се предаде на клиента.

Когато доставката е до кооператив, акумулаторът се маха, когато шофьорът остави продуктите. Аерофолиото е изключително добър изолатор и запазва температурата, но въпреки това те приканваме за всеки случай, ако си поръчал риба, месо или млечни продукти да си вземеш поръчката от кооператива възможно най-рано.

Ако искаш да спасиш няколко дървета, можеш да върнеш кашончето или на нашите шофьори, или да го оставиш в кооператива, от който си взимаш поръчката.

Ако смяташ, че ще ти е по-удобно да си носиш продуктите в хартиена торбичка, няма проблем – просто го напиши като коментар, докато правиш поръчката си 🙂

3 1

One response to “Чисти продукти в нови опаковки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *