farmhopping, фармхопинг, клиенти,
Нашите клиенти

Мария Драгнева, биохимик: За мен е важно децата ми да се хранят здравословно

Научете от редовните клиенти на farmhopping какво е мнението им за нашата услуга и какво ги кара да поръчват истинска храна отново и отново…

Днес потърсихме Мария Драгнева, биохимик в Медицинския университет в София, за да сподели защо пазарува всяка седмица от farmhopping.

1.Защо поръчвате от farmhopping?

 Поръчвам, защото искам в дома ми да идва истинска и чиста храна. За мен е много важно децата ми да се хранят здравословно и държа на произхода на продуктите, които слагам на масата. Затова ви приветствам за уникалната идея и се радвам много на инициативата ви!

2.Имате ли любими продукти?

Мляко, сирене и кашкавал от Екоферма Палакария са продуктите, които закупувам всяка седмица – всичко е много вкусно. Препоръчвам също меда на “Медената къща”, свинското месо на Кулев, телешкото на “Дивата ферма”. Невероятна храна!

3.Колко често пазарувате от farmhopping?

Всяка седмица поне по веднъж. През лятото и по-често, защото има повече свежа храна.

4.Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Вашата идея е чудесна – всеки да получи това, от което наистина има нужда. Ние, потребителите – чиста храна, а фермите – адекватно възнаграждение за тежкия си труд и мотивация да поддържат високото ниво на производството си.

5. Имате ли препоръки към нас?

Няма какво повече да желая! Услугата ви е изключителна – поръчва се лесно и бързо. Храната е винаги прясна и в отлично състояние в деня на доставката. Виждам вашите усилия да се подобрявате с всеки изминал ден. Забелязвам също, че нови и нови производители с интересни продукти се включват в платформата и съм повече от доволна от разнообразието.

6.Каква е вашата професия?

Университетски преподавател съм по биохимия в Медицинския университет в София. Непрекъснато повтарям на студентите си, че ние сме това, което ядем. Надявам се хората да помислят сериозно върху това!

5 responses to “Мария Драгнева, биохимик: За мен е важно децата ми да се хранят здравословно

Много се надявам по някакъв начин да пренесете начинанието си и във Варна. Поздравления и успех занапред.

nevyana

Здравейте, Нина,

Варна е в плановете ни, но имаме още доста работа, докато стигнем дотам 🙂

Мерси за хубавите думи!

Поздрави,
Невяна

Все още не съм опитвала Farmhopping, но щом биохимик по образование и професия ви препоръчва, то определено ще се доверя и ще тествам. Здравословната и качествена храна е от огромно значение за мен, затова и най-често приготвям храната сама. Но за някой повод, ще се радвам да ви опитам. Поздравления за идеята! 🙂

nevyana

Надяваме, че ще останете доволна, щом опитате продуктите, които се предлагат през нашия сайт! 🙂

Михаела Венкова

Всичко толкова вкусно, прясно и истинско, доставено с внимание и грижа към клиента. ТОва не може да бъде постигнато в нито един обикновен магазин, колкото и да се опитват да промиват мозъци с реклами. Това тук няма нужда от реклама, достатъчно е да се опита веднъж. По-прясна риба евентуално може да се намери само на гръцка таверна до морето, изчистена перфектно, в лед, просто нямам думи. Продължавайте все така!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *