Нашите клиенти

Жозе Маленфант: В Канада няма проект като farmhopping

Научете от редовните клиенти на farmhopping какво е мнението им за нашата услуга и какво ги кара да поръчват истинска храна отново и отново…

Днес потърсихме Жозе Маленфант – канадка, която дълги години живее в България, за да сподели защо пазарува от farmhopping.

1.Защо поръчвате от farmhopping?

Поръчвам, защото искам да подкрепя хората, които ни хранят. Те правят нещо, което е много важно, а ние не го осъзнаваме. Зад това да получаваме тази невероятна храна стои много труд и усилие. Искам тези хора да се чувстват добре, да се чувстват горди!

2.Имате ли любими продукти?

Харесвам всичко! Напоследък не пропускам да поръчам земна ябълка и продуктите, направени с нея – много са полезни.

3.Колко често пазарувате от farmhopping?

Пазарувам поне два пъти месечно, понякога и всяка седмица.

4.Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Всичко във farmhopping е интересно – идеята е иновативна, събитията, които организирате също. Радващо е, че вие сте млади хора, които развиват това. Много сте напред, в Канада няма такъв проект. Също така за мен е много важно, че предлагате удобни местоположения, от които мога да взимам поръчаните от мен продукти.

5.Имате ли препоръки към нас?

Забелязвам, че сте много адекватни и отговаряте веднага на питания от страна на клиента, решавате проблемите бързо. А това в България е наистина уникално. Вие, както и самите производители, сте бъдещето на страната и това, че развивате нещо толкова хубаво, заслужава само адмирации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *