farmhopping, клиенти
Нашите клиенти

Йоана Райчинова: Farmhopping е незаменим помощник в здравословното хранене на нашето семейство

Научете от редовните клиенти на farmhopping какво е мнението им за нашата услуга и какво ги кара да поръчват истинска храна отново и отново…

Днес потърсихме Йоана Райчинова, IT проджект мениджър, за да сподели защо пазарува от farmhopping.

1.Защо поръчвате от farmhopping?

Поръчвам от farmhopping, защото ми дава много широки възможности да купувам продукти от различни ферми, които след това да бъдат доставени съвсем пресни на удобна за мен локация. Вие ми спестявате изключително много ценно време от пазаруване от различни ферми и от приемане на доставки, което иначе влагам във време, прекарано със семейството. Аз пазарувам изключително онлайн и farmhopping за мен е незаменим инструмент, чрез който се сдобивам с качествени и чисти продукти, които иначе са малко по-трудно достъпни.

2.Имате ли любими продукти?

Да, много са. Сещам се за козето сирене на “Козле”, кивито и карфиол от “На Нивата”, много съм доволна от продуктите на Citrus Fresh, от продуктите на “Ферма Под Слънцето” и други.

3.Колко често пазарувате от нас?

Поне веднъж седмично.

4.Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Мъжът ми и аз предпочитаме да взимаме продукти от кооператив. Идеята с кооперативите е чудесна и мисля, че за работещи хора като нас, възможността да си взимат поръчката от удобна локация е просто чудесна.

5.Имате ли препоръки към нас?

Да се направи интерактивна карта на кооперативите, със сигурност би било много полезно. Също така при приключване на поръчката да има опция за избор на опаковка – картонена кутия или хартиена торба, тъй като в някои ситуации едното е по-удобно, в други – другото.

6.Каква е вашата професия?

Работя като IT проджект мениджър в компания за разработка на IT иновации. Щастливо омъжена съм и със съпруга ми Мартин имаме най-прекрасната дъщеря на 1 г 3 м. Изключително се стремя цялото ни семейство да се храни с максимално здравословна и чиста храна и затова farmhopping e незаменим помощник.
IMG_20151122_113036_HDR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *