farmhopping
Нашите клиенти

Вероника Терлегкас: “Поръчвам месо само от вас, защото нямам доверие от друго място”

Научете от редовните клиенти на farmhopping какво е мнението им за нас и какво ги кара да поръчват истинска храна отново и отново…

Днес потърсихме Вероника Терлегкас, за да сподели защо пазарува от farmhopping.

Защо поръчвате от farmhopping?

Търся чиста и истинска храна, която не се намира по супермаркетите. А и не всичко, което е с етикет „био” и „органик” по магазините, е истинско. Моята логика е, че трябва да се пазарува локално, от местни производители. Страшно съм доволна от качеството на продуктите на вашата платформа. Аз мога да разпозная, ако храната е некачествена и неистинска, но при всичко, което съм опитала досега, съм нямала случай с лош продукт. Ако не бях доволна, със сигурност нямаше да пазарувам.

Имате ли любими продукти?

Поръчвам доста стандартни неща, но понякога „излизам” от това, когато има сезонни продукти. Не пропускам да закупя ябълков оцет, прясно мляко за подквасване на кисело, прекрасното масло на Чифлиците, всички зеленчуци на Био ферма Софина  – кейл, манголд, цвекло, моркови, както и много плодове.

Колко често пазарувате от нас?

Пазарувам веднъж седмично продукти, които да ми стигнат за цялата седмица. Имам малко дете, което държа да се храни максималнмо добре. Например, поръчвам месо само от вас, защото нямам доверие от друго място. Каймата, която закупих при една от последните си поръчки, беше страхотна и нямаше нищо общо с това, което се предлага в търговската мрежа.

Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Доставката, която правите, е най-удобното нещо. Не ми се мисли, ако трябваше сама да търся и пренасям покупките си предвид факта, че съм и с малко дете. Получавам нещата си в посоченото от мен време и съм изключително доволна.

Имате ли препоръки към нас?

Надявам се да помислите над варианта за плащане с наложен платеж или поне да има такава опция за лоялните ви клиенти.

button-order-fh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *