Jana-Osmak-farmhopping
Нашите клиенти

Жана Осмак: Всичко на вашата платформа е сякаш баба го е правила

Научете от редовните клиенти на farmhopping какво е мнението им за нас и какво ги кара да поръчват истинска храна отново и отново…

Днес потърсихме Жана Осмак, за да сподели защо пазарува от farmhopping.

Защо поръчвате от farmhopping?

Поръчвам, защото не се налага да ходя по много и различни места, за да подбирам вкусни и истински продукти. Вие ми улеснявате живота и не ходя на пазар. Всичко на вашата платформа е сякаш баба го е правила. В София е трудно да намериш добра храна, а при вас има всичко, от което имам нужда. Много се радвам, че ви има!

Имате ли любими продукти?

Имам, разбира се! Сещам се веднага за млечните продукти, част от месото, лютеницата. Не мога да назова конкретни ферми, защото, честно казано, не ги следя. Аз съм сигурна че вие прецизно подбирате производителите и внимавате за качеството на храната. Убедила съм се в това и ви имам пълно доверие.

Колко често пазарувате от нас?

Правя от farmhopping седмичния си пазар.

Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Харесва ми всичко, изброено до тук, както и доставката до дома, разбира се. Нямаше да ви използвам, ако не доставяхте до вкъщи, защото аз нямам шофьорска книжка и нямаше да мога да получавам храната по друг начин.

Освен това досега, когато и да съм имала комуникация с фирмата, тя е била на много високо професионално ниво от страна на вашите служители. Нямала съм проблем с връщане на пари, доплащане на пари, всичко се е случвало на мига. Всички очаквания, които имам към вас, вие ги изпълнявате безупречно.

Също така на платформата ви има голямо разнообразие на продукти, които пристигат пресни и опаковани в чудесен вид. Досега не е имало продукт, който да не е пресен и от който да не съм доволна – изключвам вариантите, когато е въпрос на вкус.

Farmhopping ми бе силно препоръчан от други хора, така че подходих към вас с огромно доверие. И до днес съм повече от доволна!

Имате ли препоръки към нас?

Всичко е наистина чудесно и не знам какво бих могла да кажа. Може да помислите върху по-добра мобилна версия (бел. авт.: Почти сме я измислили!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *