Закуска в леглото с farmhopping & Uber
Събития

Закуска в леглото с farmhopping & Uber

Избери и поръчай една от двете вкусни кутии с продукти за сладка или солена закуска, подбрани от farmhopping, които ще стигнат до теб благодарение на Uber в съботния следобед на 13 февруари.

Без значение кой е твоят празник – Трифон Зарезан, Св. Валентин или и двата, тази неделя (14.02) заслужаваш да се поглезиш с половинката със закуска в леглото.

Предлагаме ти две различни рецепти, както и всички необходими продукти за приготвянето им, предоставени от Chilli Hills FarmЕкоферма Палакария, Био Стопанство Патрешкото, Каменната мелница Стамболово, Citrus Fresh и The Art of Love.

palachinki-fh

Ако предпочиташ сладкото началото на деня, поръчай продукти за “Палачинките на мама”, а ако сутрин ти се хапва нещо солено и зелено, значи кутията с продукти за “Препечени филийки с авокадо и чили” е точно за теб!

avocado-toast-fh

Освен продуктите и съответната рецепта, първите 100, които поръчат, ще получат платнена торбичка от farmhopping и готина изненада от Uber.

Как да поръчаш?

  1. Отвори Uber приложението в събота между 12 часа и 16 часа.
  2. Натисна върху бутона HopBreakfast
  3. Ако поръчката ти е успешна, ще получиш информация относно приблизителното време, в което колата ще пристигне. Можеш също да я проследиш как се приближава през приложението.
  4. Кажи на шофьора кой вид кутия предпочиташ (можеш да поръчаш до две кутии).
  5. Таксата за използване на Uber приложението е 8 лева.

След като приключиш с готвенето, сподели резултата в социалните мрежи с #HopBreakfast

6 responses to “Закуска в леглото с farmhopping & Uber

Рая Стефанова

Какво е точното съдържание на двете кутии?

nevyana

Здравейте, Рая,

Кутиите съдържат продукти за двете закуски, съответно продуктите за палачинките са яйца, мляко, пълнизърнесто брашно, масло и сладко, а за препечените филийки с авокадо и чили – пълнозърнест хляб, 2 броя авокадо, лимон, чили и яйца, които по желание може да се забулят и сложат върху филийките – става много вкусно 🙂

Дияна

Здравейте, много интересно предложение, заинтригувахте ме.
Дали правилно го разбирам, че таксата от 8 лв. включва както продуктите, така и доставката?
Т.е. това ли е крайната цена?
Благодаря и успешно 🙂

nevyana

Здравейте, Дияна,

Да, това е крайната цена, която включва и доставката, и продуктите 🙂

Yana

Привет, възможно ли е да поръчам за адрес, различен от мястото, от което поръчвам през Uber, т.е. за други хора? 🙂 Гарантирано ли е, че пратката ще бъде доставена в неделя сутринта? 🙂 Благодаря предварително!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *