uber-farmhopping-beloslava
Други, Нашите клиенти, Събития

Просто една събота: кампания с Uber и запознанство с Белослава

По принцип изобщо не ни бива в ранното ставане, особено през уикендите, но миналата събота нямахме възражения, когато алармата звънна в 8:00. Беше денят за кампанията ни с Uber и вълнението надделя над умората.
 
Трескаво чакахме да стане 12:00 – часът, в който кутиите с продукти за закуска щяха да потеглят към всички фенове на Uber и farmhopping, които трескаво отваряха приложението и чакаха да се освободи кола, за да си поръчат #HopBreakfast.
farmhopping-uber
А ние в това време решихме да свършим нещо полезно и да навестим скъп за нас клиент, на който да направим подарък за празничната неделя.
 
Белослава ни посрещна с топла усмивка в мрачния съботен ден, а броени часове след това ни изпрати мили думи, които пък залепиха усмивките на нашите лица и така си стоят и до днес. Ето какво ни написа:
 
 
“Съботен спокоен ден. Утре вечер ще пея, а довечера сме на гости. Нищо особено. Просто си седя по пижама и реших да омеся едно хлебче с мащерка и да направя десерт за гостито. В този момент ми звъни телефона и момичетата от farmhopping ми сервират новината, че ми носят скъп за мен подарък. А именно – тяхната празнична закуска за утрешния, празничен ден. Вече от дни четях за тази вълшебна инициатива, но тъй като в същия ден пея (а в такива дни нямам кулинарни намерения), не си я поръчах.
 
А наистина идеята за палачинки с домашно масло и мармалад от сливи, както и препечени филийки с пикантно гуакамоле, са привилeгия само и само на дълбоко съзерцаващите и обичащи живота люде.
 
Открих farmhopping в Instagram и вече съм редовен техен клиент и почитател от преди Нова година. Прилежно пакетираните и подредени прясни продукти,пристигнали от различни краища на малката ни страна, и то направо пред дома ми, ме възхитиха дълбоко (имайки предвид нечуваната ми страст към кулинарията).
 
Сега чакам да втаса хлебчето с пълнозърнестото брашно от любовната доставка и ако ми се получи, ще ви го снимам!
 
Благодаря мили и трогателни момичета и момчета от farmhopping! От сърце!
 
Искрено ваша Белослава”
 
Е, получило се е хлебчето.
 
beloslava-farmhopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *