kashkaval-vosuk-chiflicite
Нашите клиенти

Моника Закова: “Доставките до адрес ми спестяват много време и нерви”

Много обичаме клиентите си и затова ни е много приятно да си говорим с тях. Всяка седмица питаме някой от най-редовното поръчващите какво мисли за нас, кои са любимите му/й продукти и какво смята, че трябва да подобрим.

Тази седмица говорихме с Моника Закова, ето какво ни каза тя:

Защо поръчвате от farmhopping?

На първо място заради качеството на храната. Това, че продуктите са домашно произведени, е от съществено значение. Също така поръчваме, защото желаем да подкрепяме българското производство. Трябва да се подкрепяме по между си, нали така?

Имате ли любими продукти?

Харесвам всичко и не бих отличила нещо конкретно. Месото е с много високо качество, страшно вкусно е! Хлябът, сирена, кашкавал всичко е чудесно. Може би ще спомена кашкавала с восък на „Чифлиците”, много-много го обичаме.

Колко често пазарувате от нас?

Много зависи от какво имаме нужда, но да кажем – два пъти месечно.

Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Това, че правите доставки до дома, определено е много полезно за нас. Знаете, че българинът все няма време. Доставките до адрес ми спестяват много време и нерви. Поръчките винаги идват в точния час!

Имате ли препоръки към нас?

Към вас нямам никакви забележки, но само ще спомена да не пълните много кашоните и торбите с продукти, че понякога стават бели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *