Редовната ни клиентка Йова Тодорова и нейните любими продукти
Нашите клиенти

Йова Тодорова: На вашата платформа има неща, които не мога да намеря никъде другаде

Много обичаме клиентите си и затова ни е много приятно да си говорим с тях. Всяка седмица питаме някой от най-редовното поръчващите какво мисли за нас, кои са любимите му/й продукти и какво смята, че трябва да подобрим.

Тази седмица говорихме с Йова Тодорова, ето какво ни каза тя:

Защо поръчвате от farmhopping?

Има неща, които не мога да намеря никъде другаде – пъстървата на Манастир Благовещение, както и уникалният им пастет, източнобалканската свиня на Ферма Кулев, от които със сигурност ще продължа да поръчвам. Търся подобни неща, а при вас има много попадения.

Имате ли любими продукти?

Това, което изброих по-горе, а също така – цитрусовите плодове (които много се надявам да не са обработвани с препарати*), изварата на Ферма Петрови, сиропите на Екоферма Палакария (макар и с по-рядка констистенция, отколкото мисля, че трябва да бъдат, са отлични на вкус), маста от Ферма Кулев.

Колко често пазарувате от нас?

Различно, зависи от много неща, но със сигурност два пъти месечно.

Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Обслужването на клиентите, което оказвате, е чудесно, а сайтът ви – много добре организиран. Виждам, че имате страхотен екип и че полагате много усилия, като винаги се стараете да отговаряте на всички мои питания по възможно най-добрия начин. Харесва ми и това, че приемате негативните отзиви и градивна критика. Искам да ви благодаря за нагласата да се стараете да предлагате качествена храна. Надявам се, че за вас това е също толкова важно, колкото и за вашите клиенти, защото всички ще имаме полза, ако това е така.

Радвам се също така и че мога да поръчам предварително за деня, в който ще са ми необходими продуките, а доставката до вкъщи определено е облекчение.

Имате ли препоръки към нас?

Искам да си купувам прясно мляко – козе и овче, за да правя сиренето си сама, но на сайта ви не намирам такива производители. Би било чудесно, ако намерите ферми, които да предлагат мляко, различно от краве. 

*Бел. авт.: Цитрусовите плодове не са обработвани с химикали, парафин и други подобни, а са пръскани с безвредни за хората препарати, които не проникват до плода, и се отстраняват лесно след измиване под вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *