repichki-farmhopping
Нашите клиенти

Ралица Ангелова: “Знам, че храната, която поръчвам, е истинска”

Много обичаме клиентите си и затова ни е много приятно да си говорим с тях. Всяка седмица питаме някой от най-редовното поръчващите какво мисли за нас, кои са любимите му/й продукти и какво смята, че трябва да подобрим.

Тази седмица говорихме с Ралица Тодорова, ето какво ни каза тя:

Защо поръчвате от farmhopping?

Защото продуктите, които предлагате, са натурални и вкусни, а и ги доставяте до вкъщи. Спечелихте моето доверие и знам, че храната, която поръчвам, е истинска. Това е нещото, което съм срещала досега и нямам оплаквания. Много ми харесвате!

Имате ли любими продукти?

Зряло краве сирене и зрял кашкавал на Мокрище, а също и кисело мляко в стъклен буркан на Палакария. От сезонните неща обожавам краставиците, зелена салата, репички, туршии.

Колко често пазарувате от нас?

По веднъж седмично.

Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Доставката и чистата храна! Въобще, както казах – харесвате ми много. Сайтът и идеята ви са супер, предлагате и разнообразни възможности за плащане. Аз пазарувам много онлайн и забележа ли нещо, което не е както трябва, не повтарям. При вас всичко е идеално.

Имате ли препоръки към нас?

Имам! Тъй като ми е трудно да планирам, бих желала да получам доставките си по-скоро (например на следващия ден, след като направя поръчка). Може да помислите и върху доставки през уикенда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *