Адина Уелш: Доволна съм от услугата ви и ви препоръчвам на всички
Нашите клиенти

Адина Уелш: Доволна съм от услугата ви и ви препоръчвам на всички

Много обичаме клиентите си и затова ни е много приятно да си говорим с тях. Всяка седмица питаме някой от най-редовното поръчващите какво мисли за нас, кои са любимите му/й продукти и какво смята, че трябва да подобрим.

Тази седмица говорихме с Адина Уелш, ето какво ни каза тя:

Защо поръчвате от farmhopping?
Поръчвам, защото ми харесват продуктите! Търся органична храна, а вие предлагате точно такава. Също така при вас намирам много неща, където не се срещат другаде.

Имате ли любими продукти?
О, да! Пъстървата от Манастир “Благовещение”, сладко от малини от “Алино“, а и доста други продукти от тях, всичко зелено – кейл, лапад, киселец, спанак и т.н.

Колко често пазарувате от нас?
Опитвам да пазарувам всяка седмица, но тъй като много пътувам, не всеки път успявам.

Какво ви харесва най-много във farmhopping?
Доставката до дома, разбира се. Това е много голямо удобство. Много съм доволна от вашата услуга и ви препоръчвам на всички мои приятели.

Имате ли препоръки към нас?
Мисля, че трябва да подобрите английската версия. Аз се справям с нея, въпреки бъговете, но не всички успяват. Също така, въпреки че предлагате голямо разнообразие на продукти и със сигурност никак не е лесно да се намерят качествени производители, които да отговарят на вашата философия, ще се радвам да видя все повече и повече разлчини храни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *