teodora-museva-farmhopping
Нашите клиенти

Теодора Мусева: “Вашият сайт показва личното отношение на хората към продуктите”

Много обичаме клиентите си и затова ни е много приятно да си говорим с тях. Всяка седмица питаме някой от най-редовното поръчващите какво мисли за нас, кои са любимите му/й продукти и какво смята, че трябва да подобрим.

Тази седмица говорихме с Теодора Мусева и ето какво ни каза тя:

Защо поръчвате от farmhopping?

Аз, ако трябва да бъда искрена, не съм голям фен на цялата биомания и мисля, че всичко това до известна степен вече става твърде корпоративно. Според мен обаче вашият сайт е доста по-различен. Той показва личното отношение на хората към продуктите и аз мога буквално да видя през интернет, че реални хора се грижат за билките, зеленчуците, животните. Радвам се, че имам възможността чрез вас да взимам храна от тези малки производители. За мен това е много важно!

Имате ли любими продукти?

Кивито и броколите са много-много вкусни. Толкова пресни броколи никога не бях опитвала, много ми харесват. Обожавам всички билки, тинктури и прочие.

Какво ви харесва най-много във farmhopping?

Много важна роля игре доставката, която правите. Имам малко дете и не мога да си позволя да търся толкова много продукти, а и да ги нося, разбира се. При вас всичко става много по-лесно.

Имате ли препоръки към нас?

Аз се вълнувам как бих могла да включа и препоръчам производители. Ако хората, които създават кооперативи, например, се включат и препоръчват производители, които те познават и за които са сигурни, че отглеждат продукцията си, както трябва, това би било много полезно за всички. Ако обявите такaва възможност някъде при вас, това би било чудесно.

Стискам ви  палци и съм сигурна, че ще имате успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *