Коледен фермерски базар с farmhopping @ betahaus
Събития

Коледен фермерски базар с farmhopping @ betahaus: 17 декември 2016

Коледа наближава, а първата асоциация с празника несъмнено е масата, отрупана с домашни вкусотии, а около нея – най-любимите хора. Ние от farmhopping обожаваме коледните празници, затова решихме да ти помогнем да се подготвиш за предстоящите весели дни, като си напазаруваш прясна и вкусна храна директно от нашите производители!

Затова за втора поредна година, непосредствено преди най-важните семейни празници, те каним на нашия Коледен фермерски базар, който отново ще бъде в betahaus Sofia!

Коледен фермерски базар с farmhopping @ betahaus

Събитието ще се проведе на два от етажите на бетакъщата, а участие в него ще вземат около 30 малки стопанства и производители от нашето фермерско farmhopping семейство. (Част от производителите можеш да видиш по-надолу, а пълният списък очаквай скоро!)

И така, цяла събота ще дегустираме и пазаруваме домашни вкусотии на първия етаж в betacafe и на втория в innovation space. Също така, тази година всички посетители ще имат възможност да участват в томбола с награда специална коледна кутия – “Пожелание за здраве” с истински вкусни продукти! Всичко това, докато се топлим с ароматни напитки.Коледен фермерски базар с farmhopping @ betahaus

Целта на нашето събитие е да покаже, че качествената и чиста храна съществува у нас и е напълно достъпна. Споделената консумация и солидарното земеделие е възможно, когато потребителите и фермите активно участват в изграждането му.

Истинската храна не е анонимна като тази в супермаркета.

Затова ела на 17-ти декември, за да се запознаеш с хората, за които устойчивото земеделие и производство е колкото мисия, толкова и начин на живот.

Участниците са:

Събитието ще се проведе на 17 декември от 11 часа до 18 часа в betahaus на ул. “Крум Попов” 56-58.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *