Подари чиста храна от българските производители за Коледа
Други

Подари чиста храна от българските производители за Коледа

Коледа чука на вратата! Предполагаме, че вече си на празнична вълна и обмисляш подаръците за най-близките си хора. Често обаче се затрудняваме в избора или пък нямаме толкова време да подберем наистина оригинален подарък за роднините и приятелите си.

За да избереш наистина креативен подарък, първо трябва да се пребориш със стерeотипите и да се заредиш с идеи.

Затова днес искаме да ти предложим подарък, който определено няма да събира прах на някой рафт в къщата и ще зарадва истински твоето семейство и приятели!

Тази Коледа подари на своите близки чиста храна от малки български производители.

За целта ти предлагаме нашите farmhopping коледни пакети и ваучери, които можеш да поръчаш директно онлайн за секунди, а ние ще се погрижим подаръкът да стигне до вратата на твоите близки!

Подари чиста храна от българските производители за Коледа

Подари здраве

Подари на близките си коледен пакет със здравословни и имуностимулиращи богатства с 10% празнична отстъпка за Коледа!

В него ще откриеш супер продукти, специално селектирани от нашия екип, които са незаменими помощници в борбата с коварните зимни вируси и настинки. Натуралните продукти на нашите ферми подкрепят действието на имунната система и даряват всеки със сила и енергия.

Тук можеш да видиш какво съдържа пакетът.

Подари чиста храна от българските производители за Коледа

Обичаш ли сладко? И ние!

Какъв по-добър подарък за близките ти от домашни сладки, конфитюр, ликьор и шоколадови вълшебства – всички приготвени с много любов от български производители?

Предлагаме ти специална селекция от сладки изкушения с 10% празнична отстъпка от всеки продукт! Перфектен подарък за колегите от работа, някой приятел или цялото семейство!

Виж всички продукти в коледния пакет тук.

Подари чиста храна от българските производители за Коледа

Вино и мезе за ценители

Селектирали сме за теб някои от най-харесваните продукти на платформата – истински млечни изделия, суджук от чисто месо и най-добрите вина на подбрани български изби. Защото ако по празниците не се отпуснем, то кога?

Подари вълшебна коледна кутия на семейството, приятелите или колегите със специална селекция от български вина и класически мезета с 10% празнична отстъпка!

А ако искаш остави близките ти сами да изберат своята чиста храна с коледен ваучер за фермерски деликатеси от farmhopping на стойност 20, 40, 60, 80 и 100 лева! Разгледай ги тук.

gift-voucher-40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *