Спечели кошница с ликьори и сладка от Ути Бъчваров!
Събития

Спечели кошница с ликьори и сладка от Ути Бъчваров!

Знаеш ли, че ако препоръчаш farmhopping на свой приятел, ще спечелиш безплатна доставка? За целта той трябва да поръча с личния ти код, който ще му даде 10 лева отстъпка. Супер, нали?

Ако си регистриран потребител, виж личния си код и го сподели лесно от тук!

Ако ли пък не, регистрирай се, за да можеш да участваш!

 

Сега обаче можеш да спечелиш и още нещо – цяла кошница с ликьори и конфитюри от Ути Бъчваров!

На 01.03 ще разиграем томбола с всички регистрирани потребители във farmhopping, чийто личен код е бил използван за първа поръчка от нов клиент в периода 25.01 до 28.02 (включително) и един късметлия ще спечели специална селекция ръчно приготвени ликьори и конфитюри от Ути Бъчваров.Спечели кошница с ликьори и сладка от Ути Бъчваров! Но сега нека ти разкажем малко повече за наградата. Кошницата, която можеш да спечелиш се състои от:

Ликьорите на Ути

Ликьорите на Ути Бъчваров са плод на години експериментиране с различни съставки, докато се родят в настоящия си вид. Те са приготвени от самия него и съответно между отделните партиди винаги ще има някакви разлики – в това се крие чарът на малкото ръчно производство.

Освен като диджестив, ликьорите могат да се пият и като билкова настойка. Затова и всеки един от тях има определена цел – един за любов, друг за детокс, трети за храносмилане.

Самият Ути препоръчва ликьорите да се пият силно охладени до 5-6 градуса, но в никакъв случай с лед.

Освен за пиене, те могат да бъдат идеална добавка към сладкиши, домашни бонбони или пък нестандартни рецепти за меса. Но кой би ги хабил за нещо такова?

Спечели кошница с ликьори и сладка от Ути Бъчваров!

Пияните конфитюри на Ути

Към кошницата с подаръци Ути Бъчваров е добавил и цели четири вида пияни конфитюри по негова собствена рецепта!

Какво са пили конфитюрите? Ами ликьор, разбира се. Плодовете, които остават от направата на алкохолните напитки, Ути превръща в конфитюр с лек алкохолен привкус.

Пияните конфитюри на Ути могат да бъдат идеално допълнение към сирене, сладолед, дори месо и други кулинарни експерименти. Но най-вкусни са по старомодния начин – върху филийка, намазана с масло.

Включи се в нашата игра и освен безплатна доставка, спечели кошница с вкусните ликьори и сладка на Ути Бъчваров!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *