#БлагодаряЗа - благотворителна кампания на farmhopping
Други

#БлагодаряЗа – благотворителна кампания на farmhopping

Казват, че положителните мисли привличат положителни неща в живота ни, а какво по-хубаво от това просто да кажеш едно “благодаря”? Дали можем всички заедно да залеем нета с позитивизма, от който светът има нужда в момента? Да спрем забързания свят около себе си за секунда и да се замислим за всички онези неща, които за мнозина са просто мечти, а ние приемаме за даденост?

Здравето, близките, които те подкрепят, уютния дом, хубавата храна, работата, която е много повече от това, а се е превърнала в твоя лична кауза, приятелите, които случайно си намерил в офиса, усмивката от възрастния съсед сутрин, който ти отваря входната врата на блока и ти пожелава “приятен ден”. Изобщо всичко, което те прави щастлив. Какво е то за теб?

Кажи ни, като се включиш в нашето благотворително предизвикателство и запишеш кратко селфи видео, в което довършваш изречението “Благодаря за…”. А за всяко видео ние ще отделим по 2 лева за дарение, с което ще се опитаме да върнем усмивките на лицата на дечицата от Дома за сираци “Св. Николай” в Нови Хан.

Звучи супер, нали? Направи добро още днес, като се включиш в Предизвикателството #БлагодаряЗа и дари 2 лева за детските усмивки. 

Как?

Запиши кратко видео през Facebook камерата с нашата #БлагодаряЗа рамка (виж как точно става) или използвай рамката за своята профилна снимка. След това публикувай видеото на стената си и предизвикай трима свои приятели да направят същото! Накрая – регистрирай своя пост тук и за всяко регистрирано и одобрено видео farmhopping ще дари 2 лева на Дома за сираци “Св. Николай” в Нови Хан.

Кажи “благодаря” и подари усмивка още днес! 

А за вдъхновение разгледай за какво благодарят останалите тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *