Casa Kakau: здравословен шоколад от Пловдив
Истории от фермите

Българско семейство от Пловдив произвежда здравословен шоколад

Свикнали сме България почти винаги да попада в негативните статистики или да се асоциира с неприятни новини. Когато стане въпрос за нещо произведено в България, много от нас се питат дали качеството е добро или вярват, че производителят ще скрие или пропусне част от истината върху етикета.

Casa Kakau: здравословен шоколад от Пловдив

Днес обаче става въпрос за едно семейство от Пловдив, което за по-малко от година показа не само на България, но и в Eвропа, че горните твърдения не важат за тях.

Иван и Ивалина Илчеви са основатели на марката Casa Kakau и сами произвеждат един от най-вкусните и определено здравословни шоколади в Европа.

Продуктите им не съдържат животински продукти, палмови или хидрогенирани /транс/ мазнини, соев или слънчогледов лецитин, глутен или други баластни вещества, каквито голям брой промишлени производители ползват.

Като семейна компания, Casa Kakau влага в производството на своите шоколади и шоколадови продукти само подбрани суровини, които както те самите казват „…не се притесняваме да даваме на децата си!“.
button-order-fh

Casa Kakau: здравословен шоколад от Пловдив
button-order-fhТази семейна философия отива дори още по-далеч, защото Иван и Ивалина купуват какаовите зърна за шоколада и чая Casa Kakau директно от фермите производители в Еквадор.

Те сами организират всички дейности по селекцията и вноса, като по този начин контролират процеса на приготвяне от дървото до крайния продукт.

Младото семейство от Пловдив има още редица отличия, но това с което най-много се гордеят са вкусът и чистотата на техните продукти.

Разгледай различните шоколадови изкушения на Иван и Ивалина във farmhopping!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *