Промо пакет кафе и шоколад
Други

Шоколад и кафе – за добро настроение и енергия

Лятото свърши, отново сме по работните места и задачите пак ни се трупат, но това не значи, че трябва да забравим за доброто настроение!

Най-добрият начин да се заредим с позитивни емоции и енергия, е с помощта на силна храна. А какво по-подходящо от вкусна и ароматна комбинация като шоколад и кафе?

Затова сме ти приготвили специална изненада – промо пакет от уникално прясно изпечено кафе и неустоимо вкусен шоколад с портокалови корички! Зареди се с добро настроение и посрещни септември с усмивка!

Кафе и шоколад - неустоима комбинация за добро настроение и енергия

Кафето на Montecristo Coffee Company:

Къде е тайната на най-вкусното кафе? Така, както за плодовете и зеленчуците най-важно е да бъдат пресни, е важно и кафето да бъде прясно изпечено. А от бутиковата пекарна Montecristo Coffee Company няма да изпекат и грам кафе, преди да го поръчаш. Така можеш да си сигурен, че ще получиш своята доза кафе в пика на вкусовите и ароматните му качества.

Кафето е внимателно подбрано от най-добрите региони и плантации, а производителите му са малки ферми и кооперативи. Майсторски блендирано и изпечено до съвършенство, можеш да си сигурен, че твоята чаша с кафе ще се превърне в най-хубавата част от деня ти.

Шоколадът на Casa Kakau:

Зад името Casa Kakau стои едно семейство от Пловдив, отдадено на идеята да създава истински здравословен шоколад. В състава на техните шоколади няма да видиш нищо от това, което присъства на етикета на тези от супермаркета – нито помен от животински продукти, палмови или хидрогенирани / транс мазнини, соев или слънчогледов лецитин, глутен или други нежелани вещества.

Висококачествени какаови зърна, закупени директно от Еквадор и смлени на каменна мелница, в комбинация с ядки или сушени плодове, изцяло веган, без добавки и с тръстикова нерафинирана кафява захар – това са шоколадите на Casa Kakau. Наслада за сетивата и без угризения за здравето!

 
button-order-fh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *