Шоколадова сурова торта
Истории от фермите, Храна за размисъл

Суровите торти на Handy Candy: вкусни и полезни

Обичаш ли торта? Едва ли има някой, който би отговорил с “не” на въпроса… Но доста често ни се налага да жертваме любовта си към сладкото – заради излишното количество захар, което не искаме да приемаме, заради нежеланите съставки вътре (етикетът на една торта от конвенционална сладкарница често е като листовка от час по химия), или просто защото си броим калориите в желанието да поддържаме добра форма.

Не е нужно обаче да правим компромис между вкусното и полезното! Има достатъчно добри алтернативи, които ни дават всичко, което искаме, в едно – вкус, сладост и добри съставки.

Точно такива са суровите торти, произведени от Сладкишница Handy Candy – зареждащи с енергия, страшно вкусни и без компромис по отношение на съставките!

Цитрусова сурова торта

Защо суровите торти на Сладкишницата са различни? 

Екипът на Сладкишницата е отдаден на мисията да ни осигури сладки изкушения без никакви угризения. Суровите им торти са по авторски рецепти, изцяло съобразени с грижата за здравето и стремежа към балансирано хранене с истински продукти.

Те са 100% веган, без глутен, лактоза и захар, и без никакви подобрители, оцветители и консерванти. Нежен, неустоим вкус изцяло с природни продукти!

А фактът, че липсва каквато и да била топлинна обработка означава, че хранителните стойности на продуктите са съхранени максимално, така че да извлечем най-доброто от всяка хапка.

Авокадо веган чийзкейк

Какви видове сурови торти предлагат от Сладкишницата?

Достатъчно богат избор, за да не остане нито едно предпочитание незадоволено. Избираме между:

В едно парче (75 г) от всеки от предлаганите видове има между 260 и 310 ккал, с около 5 г изцяло растителен протеин. Суровите торти са богати на фибри, а ползите на съставките им ги превръщат във вкусна здравословна доза сладост за малки и големи, с повод или без повод.

Всички видове сурови торти на Сладкишницата можеш да поръчаш директно от farmhopping с удобна доставка за цялата страна.

button-order-fh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *