2018: Време е за равносметка
Други

2018: Време е за равносметка

Краят на годината е време за равносметка. Поглеждаш назад, за да откриеш онези моменти, които са те накарали да се усмихнеш. Спомняш си трудностите, през които си преминал и преодолял. Поемаш дълбоко въздух с благодарност, че си тук и сега, и продължаваш напред с вярата, че следващата година ще е още по-добра.

Ние във farmhopping винаги вярваме. Това е и основната идея, заложена в концепцията ни от първия ден на съществуването на платформата. Вярваме, че е възможно да живеем по-добре, по-осъзнато и по-отговорно – към себе си и към природата. Вярваме, че когато един човек влага всичко от себе си, той неминуемо ще намери своите хора, които да го подкрепят. Вярваме, че заедно можем да променим статуквото – и да дадем шанс на повече и по-добри неща да се случат.

През 2019 година ще отбележим 5 години от съществуването на farmhopping.com. За това време преминахме през много трудности, но и много хубави моменти. Не беше лесно в нито един момент, но и нищо не ни спря. Защото имахме вас – хората, които ни подкрепяха през цялото време, които ни гласуваха доверие и бяха с нас независимо от спънките по пътя. Благодарим ви, приятели!

В желанието си да направим истинската, чиста храна още по-достъпна за колкото се може повече хора, в последните няколко месеца предприехме няколко ключови промени. С радост ще обявим всички тях официално с настъпването на новата година. Но както всяка голяма промяна, и тази не мина без проблеми. Ако в последните седмици сте срещнали трудности в използването на платформата, имало е объркване при доставката или закъснение – приемете нашите извинения и гаранцията ни, че работим неуморно по отстраняването на всички проблеми.

Знаете, че винаги можете да разчитате на страхотния ни отдел по обслужване на клиенти за разрешаването на всички проблеми. Винаги сме насреща – на имейл info@farmhopping.com и телефон 0700 20 800 може да получите обратна връзка, помощ или съдействие по всички въпроси и проблеми, възникнали с поръчката ви.

2018: Време е за равносметка

Какво да очаквате занапред?

Основната ни цел е да предложим още по-богато разнообразие от истински продукти и по-лесен достъп до чиста храна, произведена с грижа за здравето и природата.

Ежедневно добавяме много нови продукти, така че да се разшири асортимента и да намерите на едно място всичко необходимо за семейството, кухнята и дома. Разбира се, качеството винаги е на първо място – както и досега, така и занапред продължаваме да държим на устойчиво произведени продукти, без вредни съставки и практики.

Предприехме промени по отношение на логистиката, така че да осигурим по-бърз достъп до продуктите. Така няма да ви се налага да чакате толкова дълго, колкото преди, за да получите доставката си. За района на София може да разчитате и на експресна доставка – в рамките на същия или на следващия ден, в удобни часови слотове.

farmhopping

Всички останали новости около farmhopping ще научите в началото на новата година. Уверени сме, че най-доброто предстои и се надяваме да продължим заедно напред и догодина!

Весели и вкусни празници ви пожелаваме!

Екипът на farmhopping

button-order-fh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *