Спечели безценна гурме вечеря от Mastercard®
Други

Спечели безценна гурме вечеря от Mastercard®

Август е перфектното време за пикник! Независимо дали край морския бряг или на планинска поляна, няма по-подходящ момент да разпънеш одеалото и да се насладиш на летния повей и топлите слънчеви лъчи в компанията на любими хора – и вкусна храна, разбира се.

Сега имаш страхотната възможност да превърнеш един летен следобед в незабравим спомен! Включи се в нашата лятна игра, организирана съвместно с Mastercard®, и може да спечелиш страхотни награди – безценна гурме вечера с персонален шеф-готвач и чиста храна или продукти за пикник от farmhopping на стойност 50 лв.

Какво трябва да направиш?

  • Пазарувай в магазина на farmhopping на адрес София, бул. Витоша 137 (до входа на Южния парк), на стойност минимум 60 лева
  • Плати покупката си с твоята кредитна или дебитна карта Mastercard
  • Напиши своето име, фамилия и телефон за връзка на гърба на касовата си бележка и я пусни в кутията до касата на магазина

Всяка седмица в периода 1.08 – 15.09.2019 ще изтеглим по един от участниците, който ще спечели продукти за пикник от farmhopping на стойност 50 лева.

А в края на играта от всички участвали ще изтеглим един, който ще спечели Голямата награда:

Гурме-вечеря за цялото семействоприготвена от персонален шеф-готвач от кетъринг студио MIAM с продукти от farmhopping! 

Не пропускай възможостта да се насладиш на едно безценно кулинарно изживяване с подкрепата на Mastercard.

Ела в магазина ни на бул. Витоша 137 и се включи и ти!

*Период на играта 01.08.2019 – 15.09.2019 г. Снимката е с илюстративна цел. Продуктите за пикник са избрани според наличността в момента на изпращане на наградата и могат да варират. Кошницата не е включена в наградата. Виж тук Общи условия на играта “Плащай с Mastercard и спечели продукти за пикник от farmhopping и вечеря за цялото семейство, приготвена от MIAM”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *