Платформата за истинска храна farmhopping отново отваря врати!
Други, Истории от фермите

Платформата за истинска храна farmhopping отново е тук! 

Изключително сме щастливи да ви съобщим, че платформата за истинска храна farmhopping отново е тук!

Когато в началото на октомври обявихме прекратяването на дейността на платформата, беше наистина преломен момент. Да вземем решението беше трудно, още по-трудно беше да го споделим с нашите клиенти. Нямаше как да избегнем чувството, че разочароваме и вас, и нашите производители.

Благодарим ви за стотиците съобщения, имейли и обаждания. Благодарим за милите думи и за това, че ви е грижа дали съществуваме. Трогна ни разбирането, което проявихте, за това колко труден е пътят на малкия бизнес и колко препятствия трябва да преодолее всяка иновативна идея. Нямаше да сме отново тук без вашата подкрепа. Буквално. 

Защото именно един от нашите клиенти прие присърце спирането на платформата и ни подаде ръка в името на едно ново партньорство, движено от желанието да продължим да осигуряваме подкрепа за малките ферми и достъп до истинска храна на нашите клиенти. 

Завръщането на farmhopping нямаше да бъде възможно без подкрепата на SIS COOP – земеделска кооперация, която подпомага над 300 малки ферми. Съвместната работа с тях ще ни позволи да запазим концепцията си за лесен достъп до чиста храна, и в същото време да дадем възможност на малките производители, подкрепяни от тях, да издържат на конкуренцията и да продължат да се развиват. 

Много от вас ни писаха, че по-доброто тепърва предстои и макар тогава да не ни се вярваше, само един месец по-късно можем да кажем – Да! Вярваме, че най-доброто предстои и започва да се случва точно сега. 

Вярваме, че съвместното ни партньорство ще доведе до нови и по-добри възможности, и че ще успеем да предложим все по-добра услуга, на която да можете да разчитате за ежедневен достъп до чиста, истинска храна. 

Но истината е, че без вас няма как да стане! Подкрепата ви като наши клиенти е ключова не само за развитието, но и за съществуването както на farmhopping, така и на всички малки, независими земеделски производители, ферми и стопанства. 

Знаем, че е трудно да планираш няколко дни предварително пазара и менюто си. Да, досадно е да се налага да чакаш, за да получиш продуктите си. Много по-лесно е да направиш компромис и да влезеш в магазина, където набързо да напазаруваш всичко необходимо. Но хубавите неща си струват чакането, а истинската храна е от тях. 

За да продължим напред, трябва да вървим заедно. Очакваме ви на farmhopping.com

Поръчай истинска храна от farmhopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *