Без категория, Истории от фермите

Еко Плоски и красотата на Пирин планина

В днешното ни пътешествие ще се отправим към Пирин планина, ще се порадваме на прекрасната природа и ще те запознаем с хората, които стоят зад ферма Еко Плоски.

Село Плоски се намира в подножието на Пирин, близо до град Сандански. Природата е неописуема и те оставя без думи, а чистият планински въздух те изпълва с  усещането за абсолютно спокойствие и отмора!

Точно тук, на това уникално място, се намира ферма Еко Плоски. Тук се отглеждат едни от най-вкусните и чисти плодове и зеленчуци, а редом с тях стопаните развъждат и традиционната за България порода, каракачански агнета. Животните се отглеждат с много любов и внимание, и се хранят пасищно, което е гаранция за деликатния вкус и крехкостта на агнешкото месо.

Време е за слънчево пътешествие в Пирин планина! Ела и ти!

 

Повече за продуктите на Еко Плоски ще намериш тук – https://bit.ly/2UWi5mr!

Снимка на <a href=”https://pixabay.com/bg/users/Kremena_Dimitrova-4205170/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2887815″>Kremena_Dimitrova</a> от <a href=”https://pixabay.com/bg/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2887815″>Pixabay</a>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *