Съвети за здраве

Подкрепа на имунната система

Наближава есента, а с нея и времето на вирусите, настинките, хремата и голямото кашляне. На вашето внимание представяме продуктите Билка Чудодейка, набор от доказани във времето натурални имуностимуланти, разработени на базата на фито и апи-терапевтичните принципи, с които да посрещнете сезона на гриповете в пълна бойна готовност!

Ето какво включва този набор от продукти:

Тинктура Билков щит – АВ е комбинация от билки, които имат имуномодулиращо и активно антисептично действие. Този продукт подпомага имунния отговор на тялото при вирусна атака. Когато атаката е бактериална, верният избор е Тинктура „Билков щит – Б“.

Тинктура Арония е суперконцентрирана монотинктура от плодовете на този натурален антиоксидант с безспорно имуностимулиращо действие.

Билковите капсули Проимунит представляват висококачествен бленд от билки, вложен в растителни капсули, които имат за цел да активират самозащитата на организма ни от набезите на вируси, бактерии и гъбични спори.

Не сме забравили и най-малките. Тинктура за деца – Общоукрепваща е създадена с грижа за вашите деца между 1 и 6 години. Разработена на базата на плодове на билки и мед, тя има приятен вкус и с удоволствие се приема от малчуганите.

За да предпазите устната си кухина от зараза или ако вече имате проблеми с гърлото, изберете Спрей Здраво гърло с мента или Спрей Здраво гърло с лавандула, които комбинират лечебни билки и прополис, и имат ясно изразен антисептичен, антивирусен и антибактериален ефект.

За носната кухина можете да се погрижите ако използвате Билков спрей за нос или Билков спрей за нос с евкалипт. За най-малките специално сме разработили Билков спрей за нос за деца. Трите продукта активно подпомагат справянето с хрема и всички видове ринити с вирусен, бактериален и алергичен произход.

Ако ви тормозят бронхити или досадна кашлица, доверете се на Тинктура Здрав бял дроб. Този вълшебен еликсир подпомага белите ви дробове да се справят със  заразите и настинките, допринасяйки за облекчаването на затрудненото дишане!

И един съвет от нас – пазете се от негативни емоции, стрес, физическо и психическо претоварване, защото така бавно, но сигурно ще оставите тялото си без най-верния му страж – имунната ви система.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *