Други

Фермерски пазар с Farmhopping и Lidl

Продължаваме традиционните ФЕРМЕРСКИ ПАЗАРИ на Lidl & FARMHOPPING! Заповядайте от 2-ри до 4-ти АПРИЛ на паркинга на Lidl в кв. Красно село, ул. Ладога 3! Работно време от 10:00 до 19:00 часа. Доставката е безплатна!

Lidl  ни гласува доверие да подбираме фермите- участници и всеки месец ще предлагаме различни сезонни стоки от ферми и манастири.

Ще имате възможността да се насладите на богато разнообразие от сезонни плодове и зеленчуци от фермите Био градина, Моравско село и Био Селекшън; пресен хляб с квас от Пекарна Комат, традиционни месни и млечни продукти от Катарино, Вино и мезе и Ферма Странджа; консерви и  подправки от Черга и Луда Яна; изобилие от мед , тахани и ядки, тинктури от билка Чудодейка; яйца от Мухтаров и още много, много интересни, вкусни и здравословни продукти.

Събрали сме пъстра палитра за всеки вкус.

Ако нямате възможност да ни посетите, може да закупите пресни продукти от фермите в двата ни физически магазина ( на бул. Витоша 137 от от 9:30 до 20:30 часа и  на бул. Патриарх Евтимий 44 – събота –  от 11:00 до 21:00 часа).

В дните извън фермерския пазар и от нашия онлайн магазин.

Очакваме ви !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *