Други

Фермерски пазар с Farmhopping и Lidl

Нека разкажем накратко за изминалия пазар, организиран от Farmhopping в ж.к. Красно село, на паркинга на Lidl.

Въпреки дъждовното време, нашите гости имаха възможността да се запознаят с новостите, предложени от българските ферми, както и да осигурят прясна и чиста храна за своите трапези.

 

Фермите “Катарино”, “Жеравна”, “Глава”, “Вино и Мезе”, “Ферма Странджа” представиха изобилие от млечни продукти и месни деликатеси. Сезонните плодове и зеленчуци бяха предоставени от ферми “Био градина”, “Моравско село” и “Био селекшън”. Изобилие от мед, тахани, домашни сиропи и сладка от различни кътчета на страната; пресен и вкусен хляб от “Пекарна Комат”, консерви и подправки от “Черга” и “Луда Яна”; тинктури от “Билка Чудодейка”, и още много интересни, вкусни и здравословни продукти за всеки вкус. И не на последно място – уникалните вина на винарска изба “Магура”.


Имате възможността да посетите следващия голям фермерски пазар, организиран от Farmhopping и Lidl. Заповядайте от 16-ти до 18-ти април на паркинга на Lidl на бул. Тодор Каблешков No.28! Работно време от 10:00 до 19:00 часа.


В предстоящите известия ще може да откриете информация относно фермите, които ще участват в следващия фермерски пазар.

Тук ще откриете и необходимите продукти за вашата Великденската трапеза , за да се радвате на незабравими празници.

Доставката на прясно агнешко месо във Farmhopping стартира от вторник 13.04.2021. За заявка и допълнителна информация позвънете на 0700 20 080.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *