Събития

И тази седмица ще сме в Park-a!

Очакваме ви и тази събота и неделя на фермерски пазар в Park Center (бул. „Арсеналски“ 2, срещу хотел „Хемус“), за да представим още малки ферми от семейството на платформата за чиста храна farmhopping! Подготвили сме страхотно разнообразие от фермерски продукти!

Поканили сме ферма „Каменяк“, която ще представи голямото си разнообразие от млечни продукти, „Рила Мес“ отново ще предложи висококачествените си месни деликатеси, Заешка къща „Тюлбето“ ще разкаже защо е хубаво да включваме по-честичко зешко месо в менюто си. Oт „Трухчевата къща“ ще донесат от уникалните си мезета от Еленския балкан, ще намерите и деликатесите на „Балкански легенди“, а ферма “Иван Ечев” ще ни поднесе биволски млечни продукти. И като гарнирате всичко това с вината на „Вила Мелник“, от долините на Струма и Места, менюто става съвсем завършено!

Разбира се, ще има и пресни плодове и зеленчуци от „Татковата градина“ и членовете на земеделска кооперация „Сис Кооп“. Гъбената ферма “Нейчъръл чойс” ще предложи разнообразие от гъбки, „Органик БГ“ ще донесат техните тинктури, био оцет и какво ли още не.
Ще има и много тъкмо консервирани български зеленчуци на фермите „Баба и внуци“ и „Бърнарче““Био ядки Ники” ще ни радват с разнообразие от ядки, тахани и сладки изкушения. Поканихме и “Anivia Gourmet”, които произвеждат бутикови и здравословни сладка без добавена захар, като съчетават плодовете със суперхрани. И любимите ни манастири, разбира се – тази седмица ще видим какво са произвели от Балшенския и Гигинския манастири.
Ще представим и farmhopping селекцията на вегански топ продукти, както и висококачествените ни бебешки и детски марки!

Намерете време за една разходка до Park Center, ние сме там 😊


Код 10FHPark с отстъпка от 10%, може да използвате при закупуване на стоки до 30.11.2021г. от фермите-участници на нашите пазари. Кодът важи за пазаруване от нашият онлайн магазин  –farmhopping.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *