Съвети за здраве

Да посрещнем зимата със здрав имунитет 🍯

Не е тайна, че намаляването на имунитета е често срещана причина за настинки и инфекциозни заболявания. Стрес, работа, претоварване, лошо или нередовно хранене, хронични заболявания – всичко това води до намаляване му.
През зимните месеци, когато се получава значително отслабване на организма следствие ниските температури, завишената липса на витамин Д и не особено разнообразното хранене с пресни плодове и зеленчуци , имаме нужда да засилим имунитета си, започвайки от есенните дни.

Нека наблегнем на грижата посредством уникално полезна храна за клетките – най-добрият начин да останем здрави!

Ето и някои предложения от нас

 

Пчелните продукти са се утвърдили като средства, които подпомагат лечението на много болести, удължават живота и младостта, укрепват имунната система, помагат при безсъние, подобряват работоспособността и зареждат организма с витамини и микроелементи.

 


Еликсирите от Черен Бъз и Бъзак имат силно имуностимулиращ ефект, антиканцерогенно  действие, повишават съпротивителните сили срещу грип и други заболявания.


В новата ни секцията “ Хранителни добавки” ще намерите лечебни масла и сокове, билкови тинктури, микроводорасли, пробиотици и други средства, които ще допълнят природната гама за здраво тяло – не само за зареждане на организма и повишаване на енергията, но и за справяне с настинки и вируси, прочистване от токсини, добро здраве за белия дроб, сърдечно-съдовата система, стомашно чревния тракт, очите и други.

 

И не на последно място – включете в менюто си  сезонни плодове и зеленчуци, храни богати на протеини, фибри и ненаситени мастни киселини.

За малко да забравим да споменем най-важното 🙂 – водата, чистия въздух, движението и доброто настроение са задължителни спътници на доброто здраве 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *