Други

Великден във farmhopping

Великден е светъл празник, в който на фокус застават богатото разнообразие от храни върху трапезата и усмивките на цялото семейство, седнало около нея. Ние от Farmhopping вярваме, че най-лесният начин да постигнем тези усмивки е чрез прясно приготвената и натурално вкусна храна. Затова приехме за своя мисия този Великден да бъдем до вас, предлагайки ви продукти от най-високо качество.

 

Започвайки от най-леката част на менюто, всички необходими съставки за великденската ви салата може да вземете от личната ни ферма “Сис Кооп”, характерна с пресния вкус на своите марули, репички и зелен лук.

Следва най-автентичната част за този празник, а именно яйцата. Според нас решението там е много лесно, защото няма по-хубаво от яйца на свободно отглеждани кокошки , а яйцеферма Мухтаров е специалист в това.

 

Ако все още се чудите от къде да купите характерното за този празник агнешко месо, може да спрете с чуденето, защото ферма “Сис Кооп” ви предлага пасищно отглеждано Каракачанско агнешко: половин агне –  или цяло. Побързайте да се запишете за ограничените им количества, защото тези, които са го опитвали предишните години със сигурност ще го направят.

 

Farmhopping е до вас и за един много важен компонент на великденския празник- козунака, разбира се. Приготвени във Farmhopping Kitchen с фермерски продукти, козунаците ни са най-добрия завършек на една празнична трапеза или както казват някои хора – черешката на тортата.

 

 

В случай, че времето не ви достига, а празничното настроение ви е достигнало, Farmhopping Kitchen ще се погрижи за вас и вашата трапеза, изпълвайки я с всичко необходимо за това този Великден да се превърне в “онзи” Великден, за когото си спомняте години по-късно с носталгия.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *