Други

Голяма Богородица – подгответе Празника с Farmhopping

Успение на Пресвета Богородица – на 15 август, е един от дванайсетте големи православни празника, на които християни и католици почитат Пресветата Дева.

Пресвета Богородица е най-величественият образ от съществуването й до днес, обичана с преклонение и нежност от всеки от нас, получавайки от Църквата най-великата почит, отдавана някога на човек….
За да се приготвите за този свещен празник, ние от Farmhopping подбрахме за вашата трапеза предложение за традиционни продукти.
Характерното за този празник агнешко месо, може да закупите при нас от “Сис Кооп” – пасищно отглеждано Каракачанско агнешко: цяло, половин или четвърт. За доставките на сурово агнешко месо може да предвидите датите от 12 до 15 август включително. За изпечено агнешко във Farmhopping Kitchen само на 15 август.

Количествата са ограничени, така че не се бавете!

Вашите поръчки може да направите до 10 август (стига да има наличности ) в онлайн платформата ни farmhopping.com, в магазините ни на бул. Витоша137, на телефони 0882 472 009 и 0883221312. За сурово агнешко – доставки от 12 до 15 август, за изпечено във farmhopping kitchen – 15 август.

Поръчай

Обогатете трапезата си с пресни зеленчуци и вино по ваш избор


Зеленчуци
Вино

Още едно сериозно предизвикателство за всеки, който е решил да почива на планина
Всеки клиент на farmhopping получава 15% отстъпка от цената на нощувките в нашия комплекс в с.Добърско


Виж повече

Код на отстъпката 901221
За контакти и резервации: 0895424132
Отстъпката е валидна до края на Септември.

Прекрасен Празник!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *