This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Био Селекция

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Sorry, we didn't find any products matching your search criteria.


Ние сме Био Селекция! Био Селекция от достъпни био продукти с гарантиран биологичен произход!

Като родители на две малки деца, загрижени за продуктите с които се храним, ние Мария и Роман, решихме да подберем и представим Био Селекция от продукти с биологичен произход, които са проучени и проверени лично от нас, и отговарящи на високите ни изисквания за качество.

Напоследък, пазарът предлага най-разнообразна храна от "еко" и "чисти" ферми. Без да подлагаме на съмнение предлаганите продукти с етикет "местни", "еко", "фермерски" и т.н., ние се разграничаваме от тях, като стремежът ни е да предлагаме храна, с гарантирана история и подложена на обективни и общовалидни за Европейската общност стандарти за биологично производство. Вярваме, че единствената гаранция за органична храна, би могло да бъде само спазването на процедури за отглеждане, пакетиране и т.н., регламентирани в съответствие с националното и европейско законодателство. 

На второ място, най-голямото ни желание е да докажем, че "Биологичен продукт" не означава задължително "безобразно скъп продукт", затова стремежът ни е да допринесем за това все повече потребители да могат да си позволят ежедневно консумиране на био продукти. Популяризирането на органични продукти сред по-голям брой хора е мисия, която ни зарежда с енергия и оптимизъм.

Гарантиран произход и достъпна цена.