This website use "cookies"
Cookies policy I understand

MELMO

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Sorry, we didn't find any products matching your search criteria.


MELMO e компания, която предлага на българския пазар отличаващи се бебешки и детски продукти от световно доказани производители.

В асортимента си включва здравословни органични бебешки и детски храни, отличени с множество награди.

Отношението към храната и правилните хранителни навици се създават още в ранна детска възраст и затова продуктите, предлагани от MELMO ще са ви от помощ в избора на подходяща храна за вашите деца. За да дадете на вашето бебе най-добрия старт в живота; да го захраните със здравословна храна, която да осигури правилното му развитие и да изградите у него вкус и навици на здравословно хранене, които да му останат за цял живот. 

От първите храни за захранване на бебето, до любимите здравословни закуски за пораснали дечица - 100% чисти и натурални храни от утвърдени марки, доказали се като най-добрите в сферата на детското хранене. 
 

Страстта ни към здравословното хранене и желанието ни да храним децата си правилно, както и липсата на подходящи детски храни в България се оказа първопричината за създаването на MELMO. С годините разбрахме кои са най-добрите марки за бебешки и детски храни, с добре подбрани рецепти и натурални съставки, станали известни по света с високото качество на продуктите си.