This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Gourmanic - gourmet&organic

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Sorry, we didn't find any products matching your search criteria.


История

Беше лятото на 2015 г. Обикаляхме със семейството си в историческата област Прованс на южна Франция. Наблюдавахме безгрижното спокойствие на местните жители, приветливите лица на видимо възрастни хора, които бяха прекарали целия живот под слънчевите лъчи на Прованс. Бяха истински щастливи. Изглеждаха млади и много приветливи. 

В един прекрасен ден, наслаждавайки се на сутрешната си закуска, съвсем случайно се запознахме с една прекрасна дама Катрин Гилбърт - селскостопански инженер с дългогодишен опит. Тя разказа как заедно със своя съпруг изоставят кариерите и живота си в големите компании и решават да превърнат хобито си в реалност. Осъществяват най-голямата си мечта като се обединяват с най-добрите производители и земеделци в Европа. Заедно насочват усилията си, своята креативност и професионален опит в създаването на премиум гурме продукти от най-висококачествени суровини. Така създават компанията “Mille et Une Huiles”, чиито продукти събират в себе си всичко най-красиво и полезно, хармония от изискани вкусове, симфония от изтънени аромати, автентичност и спомени от детството. Продуктите на “Mille et Une Huiles” се ценят високо не само от всички майстори готвачи във Франция, но и в Япония. Те отразяват най-изискания вкус на френската гурме кухня.

Историята на Катрин създаде не само “Mille et Une Huiles”, но проектира и “Gourmanic - gourmet&organic”. Прибирайки се в България, решихме да осъществим и нашата мечта - да предложим прекрасните гурме продукти на Катрин на българския пазар. И така създадохме Gourmanic - gourmet&organic за ценителите на гурме храната, приготвянето на която е истинско кулинарно изкуство. Известна по целия свят със своята изтънченост и неповторимост, гурме кухнята ще привлича все повече почитатели. Водени от огромно желание да задоволим и най- изтънчените вкусови предпочитания, селектирахме най-добрите премиум изкушения от френската кухня. С тях Вие ще превърнете всяко ястие в кулинарен шедьовър. 

Философия

Днес устойчивото развитие е основен проблем за нашата планета, която от зората на времето съществува благодарение на пълна симбиоза между хората и майката природа. Ето защо Gourmanic - gourmet& organic се ангажира с производители, които споделят една и съща загриженост за околната среда, за да предлагат истински продукти. С други думи, да предложим на своите потребители най-високо качество органични и автентични гурме продукти, да запазим традицията, основана на природоориентирано поведение.

Нашата Мисия

Стремим се да селектираме луксозни гурме продукти за ценителите на вкусната кухня и почитателите на здравословния начин на хранене.

Нашата Визия

Вярваме, че качеството на храната, която консумираме, носи по-голямо удоволствие от количеството.

Продуктите, които предлагаме:

са от 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ с най-високо качество — био сертифицирани, със сертификати за запазено наименование и произход.

Без консерванти, оцветители или друг вид добавки!

Приготвени по методи, гарантиращи усвояването на съставките по възможно най-полезния начин. В производството им са вложени специални био сертифицирани съставки и много креативност. Тези продукти са възможно най-екстравагантната аранжировка в гурме кухнята, гарнирана с редукция от балсамов оцет, ароматни масла и други подправки. Те съчетават в себе си удоволствие, качество и здравословна храна.

От нас очаквайте:

  • Продукти с премиум качество

Нашият екип е поел мисията да осигурява на ценителите на гурме кухнята продукти с премиум качество.