This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Smart Organic

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Organic

Pantry

Fruit & Vegetables

Superfoods

Bakery

Beverages

Ние в Smart Organic произвеждаме и дистрибутираме качествени био продукти, за да осигурим на обществото по-добро здраве и живот. Продуктите, които предлагаме осигуряват на хората природосъобразен начин на живот, като в същото време допринасят за опазване на околната среда. Те са произведени със съставки от доказан и проверен произход от биологично земеделие, гарантиращо чисти за човешкото здраве продукти и устойчиво развитие и третиране на природата. Като българска компания работим за изграждането на един по-добър имидж на България в чужбина, подкрепяме местното производство, като използваме винаги, когато има възможност, български суровини и осигуряваме работни места и възможност за личностно развитие на човешки ресурси.

Ние сме иновативна, динамична, социално отговорна компания, решена да предостави здравословен избор за всеки човек навсякъде по света. Стремим се да предлагаме продукти с безкомпромисно качество, които даваме и на собствените си деца, както и високо ниво на обслужване на нашите клиенти по веригата на доставка.

В пътя си на развитие и в осъществяването на своята мисия компанията отстоява редица ценности като иновативност и креативност в работата; честна и открита комуникация; отговорност към нашите клиенти, колеги и пред обществото. Ние предлагаме, но и употребяваме екологично чисти продукти, които подкрепят естествения начин на живот, но и при чието производство не са пострадали животни. Опитваме се да минимизираме и рециклираме отпадъците в офиса, складовата и производствената ни база.

 

Нашият екип, който наброява вече повече от 100 човека, се състои от млади и талантливи професионалисти, споделящи каузата на компанията за създаване на иновативни, качествени и здравословни био продукти, които осигуряват по-добро здраве за обществото и спомагат за опазване на околната среда.