This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Ферма СТРАНДЖА

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Sorry, we didn't find any products matching your search criteria.


Ферма Странджа е създадена през 2000-ната година, разположена на 10000 декара площ. Предлагаме производство на висококачествена здравословна натурална храна, както и прекрасни условия за спорт и отдих сред природата. Това, с което се гордеем най-много, е че сме осигурили на животните във фермата ни щастлив живот на свобода, сред тучните пасища на Странджа. Ако представата ви за почивка е място, на което можете да се докоснете до природата и да избягате от забързаното сиво ежедневие, да се насладите на кристална тишина и необятно спокойствие, тогава заповядайте във Ферма Странджа! Елате, за да разберете защо, когато Бог е решил да създаде Странджа, се е усмихнал!

 

От земята до трапезата и развиването на търговската марка Woods Foods

 

Животните, които отглеждаме пасищно, прекарват целия си живот в среда, близка до ествествената им, хранят се само с тревата от необработвани от човешка ръка поляни и се радват на свеж въздух.

Така гарантираме чисто и вкусно месо, получено по един изцяло природосъобразен начин. Нашата продукция от свободно отглеждани животни е по-вкусна и биологично по-пълноценна за човешкия организъм.

За гарантиране качеството на месото, в собствена ферма се отглеждат приблизително 500 крави и 400 коня, заедно с други фермерски животни. Животните живеят в естествения си хабитат - пасища и горски масиви в Странджа планина. Хранят се с естествена и природна храна /без употреба на антибиотици и хормони на растежа/ във фермата ни в село Факия, на територия от 10 000 декара гора - чист, спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух. В тази област растат изключително много билки, влизащи в пасищното хранене на животните, което значително подобрява вкусовите качества на месото.

Всички животни са чипирани, имунизирани със здравни картони. Обработката на животните става хуманно в собствени регламентирани кланични обекти (кланици, транжорни и месопреработвателни предприятия), регистрирани в ОДБХ. Използва се и методът халал.

Продуктите ни се произвеждат в обект, регистриран по реда на чл.12 от Закона за храните. Използваната суровина е трупно охладено месо, от здрави, добре хранени и гледани в нашата ферма животни.

Продуктите са произведени по стари изпитани български рецепти. Но производството е в лимитирани серии. Разпространяват се с търговската ни марка Woods Foods.