This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Терснаб Търговище

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Ние сме производители на халва повече от 20 години. В асортимента ни могат да се открият сладости по автентични български рецепти, като: различни видове халви, локуми и тахани. Погрижили сме се, и за хората които имат непоносимост към захарта, с нашата диетична серия халви и локум без захар.

През далечната 1991 г., Николай Николов стартира своя фирма с търговия на зърнени култури. Производството на тахан халва Търговище започва през 1996 г., като успоредно с това започва и дейността на обработване на български слънчоглед: сортиране, белене, печене и мелене. Година по-късно започва производството на бели халви, а няколко години след това излиза  на пазара  с диетичните си халви. С добрият си мениджмънт г-н Николов разширява капитала си с придобиването на “Терснаб-Търговище” ЕООД през 1999 г.  След години, двете фирми се обединяват и остава “Терснаб-Търговище” ООД.  През 2015 г. фирмата разширява своя асортимент с производството на локум. Като компания с отговорност и грижа към клиента, предлагаме и локум без оцветители, без изкуствени подсладители и без консерванти.

Фирмата разполага с производствен цех, разположен в промишлената зона на гр. Търговище, където се помещават и складовите площи. Инфраструктурата и оборудването се поддържат, обновяват и модернизират непрекъснато.

Фирмата има добре развита дистрибуторска мрежа. Продукцията се реализира в складове на едро и дребно, магазинната мрежа и като суровина за различни предприятия от хранително вкусовата промишленост.

Основната цел на фирмата е да удовлетворява изискванията на своите клиенти, като им предлага напълно здравословна храна по стари български рецепти. За целта основните ни 2 артикула са:

Традиционната слънчогледова тахан халва (без палмови масла) и

Класически локум (без изкуствени оцветители)