This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Ферма БРОДИЛОВО

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Meat

Здравейте, приятели! Ние сме семейство Морфови и през 2012 година дадохме началото на семейна ферма „Бродилово“. Стопанството носи името на селцето, намиращо се на час южно от Бургас, в долината на река Велека и на 5 километра от морския бряг.  


Основните принципи, които следваме са създаването на условия за животните, максимално близки до природния им хабитат: постоянен достъп до паша, слънце, свеж и чист въздух и прясна вода. Във фермата отглеждаме изключително на пасищен принцип говеда, пилета и кокошки носачки. От 2016 година притежаваме и сертификат за биологично производство за пасищата и говедата. 


С годините успяхме да създадем малка, но сплотена мрежа от клиенти, които ценят чистата и природна храна. Стараем се да затворим цикъла на производство, следим всеки процес внимателно, с което гарантираме, че до вас стигат свежи и качествени продукти – прясно месо, яйца и готови за консумация деликатеси. 

НАШИТЕ ЖИВОТНИ & КАК ГИ ОТГЛЕЖДАМЕ

Към момента в стопанството си отглеждаме целогодишно стадо от около 150 крави и телета от специализираните месодайни породи Херефорд, Абърдийн Ангъс и техни кръстоски.

Разполагаме с 2200 декара биосертифицирани пасища, за които се грижим усърдно и се стараем да повишаваме тяхната продуктивност всяка година. На тях пашува стадото ни целогодишно и от тях добиваме сено и люцерна за зимата.

Пилетата и кокошките също се отглеждат навън, на слънце и въздух. За тях сме разработили специални смески, които не съдържат ГМО съставки, хормони и добавки. Отглеждането на ливада им позволява да се движат свободно и да са здрави и затова не се налага да ги лекуваме с антибиотици и други лекарства.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ & КАК ГИ ПРОИЗВЕЖДАМЕ

За нас е от изключителна важност да предлагаме чисти и природни хранителни продукти. Влагаме огромно старание при приготвянето на крайните продукти и гарантираме лично за тяхното качество.

Почти всички процеси (гледането на животните, разфасоване и транжиране, заготвяне на материала за деликатесите, пакетиране и достигане на продуктите до вас) правим ние лично. По този начин можем да гарантираме за качеството и свежестта им. За нещата, които не сме способни да правим сами, се доверяваме на нашите партньори, с които вече години работим честно и открито и сме изградили взаимно доверие. 

Въпреки че всичко това отнема доста време и енергия, ние твърдо вярваме, че това е най-верният начин, който осигурява прозрачност и доверие между нас и вас.

Ферма Бродилово има сертификат за биологично производство, издаден от акредитирана от МЗХГ фирма: