This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Алин

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Superfoods

Beverages

Основахме НВН-БИЛКИ ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ ООД и търговската марка АЛИН през 2004 г. в град Самоков, с идеята да произвеждаме и предлагаме качествени и достъпни билкови чайове и билкови продукти на българския пазар. Изградихме производствената си база в екологично чист район в полите на Рила планина - в с. Алино, общ. Самоков като осигурихме най-съвременните и модерни машини и техника, необходими за  производството на нашите продукти.

Днес, ние от НВН-БИЛКИ ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ ООД вече сме сред водещите производители на билкови чайове, пакетирани билки и билкови хранителни добавки на българския пазар, както и доставяме  билки и билкови суровини за фармацевтичната, козметичната и хранително-вкусовата промишленост в страната и чужбина.

Използваме предимно български суровини - култивирани и диворастящи билки, селектирани от нашите технолози така, че до нашия клиент да достигне един здравословен, безопасен и качествен продукт.

Районите, от които се събират билките са - Рила, Родопи, Пирин, Средна Гора – територии, запазени от токсични и други замърсявания.

За да гарантира качеството на своите продукти, НВН-БИЛКИ ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ ООД е сертифицирана като износител на трапезни билкови чайове, има внедрена и работеща НАССР система, както и всички необходими удостоверения и регистрации като обект за производство на храни и хранителни добавки, което е гаранция за нашите клиенти, че продуктите с марка АЛИН са в съответствие с българското и европейко здравно законодателство.

В производствения процес са включени всички необходими технологични и контролни средства, за да можем да предложим един качествен продукт, безопасен и полезен за здравето на нашите клиенти!