This website use "cookies"
Cookies policy I understand

Медът от Сенсато

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Currently most products do not have a proper translation and titles and descriptions are displayed in Bulgarian.
Please excuse us for the inconvenience.

I understand

Sorry, we didn't find any products matching your search criteria.


Защо “МедЪТ”? Защото това е истинският пчелен МЕД! – Само най-доброто.

Медът е единствената суперхрана, произвеждана от насекоми и консумирана от хората. Съхраняван правилно той е годен за консумация неограничен период от време. Българският полифлорен билков мед наред с тибетския е считан за един от най- здравословните и вкусни медове.

Голямата цел на МедЪТ е българските пчелни продукти да не бъдат изнасяни, като суровина на запад или изток, а като качествен краен, български продукт. За целта обаче първо самите ние, българите, трябва да оценим и опознаем течното злато наречено мед, с което ни дарява неповторимата природа. Стъпка по стъпка ще ви разкриваме необятния свят на пчелите. В тази мисия не сме сами, а обединяваме пчелари от цялата страна и представяме техните пчелини и продукти, като гарантираме, че получавате само най-доброто. Консумирайте истински мед и ще бъдете здрави през целия си живот.

МедЪТ има история, която е проследима от кошера до бурканчето или питата, доставени във вашия дом, защото аз, Петър Петров, се подписвам лично за качеството на всеки буркан.

Така работим ние- с внимание към пчелите! Да ви е сладко :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=VaxNm8cla4I