Нашата идея

farmhopping е онлайн фермерски пазар за устойчиви производители

 

farmhopping е спасението на градския човек, който иска да пазарува чиста храна от малки български ферми, произведена с грижа както за неговото здраве, така и за природата. Платформата предлага стотици продукти от десетки производители, които могат да се поръчат само с няколко кликвания на мишката. Фермерите получават честно заплащане, а потребителите - една удобна доставка с истинска и свежа храна в рамките на цялата страна. А клиентите в София могат да пазаруват и от магазина ни на бул. "Витоша" 137 (до входа на Южен парк), където ежеседмично организираме различни събития, дегустации и срещи с производители

Платформата няма складова наличност – това, което поръчаш, тепърва се произвежда от фермите и пристига до теб в рамките на 48 часа. Така освен, че се гарантира свежестта на продуктите, се избягва и разхищаването на храна. Фокусът е върху сезонна, натурално произведена продукция, затова задължително условие за производителите е да не използват пестициди, консерванти и подобрители и да следват изискванията за устойчиво земеделие.

През пролетта на 2020г. Фармхопинг става част от Кооперация СИС Кооп.

СИС Кооп е организация, работеща на принципа на взаимоподпомагане на членовете си при осъществяване и надграждане на дейността им. Специализирана е в идентифициране, подпомагане и финансиране на нуждите на своите кооператори - земеделски производители, животновъди и занаятчии.

Разполагаме с 26 регионални представителства на територията на цялата страна, с над 40 броя сътрудници;

Екипът на Кооперацията се състои от доказани специалисти е областта на земеделието, животновъдството, изработването на проекти, кредитиране и застраховане. Повече информация за нас можете да намерите на сайта ни http://siscoopbg.com/!

 
Сравнение на продукти